Onze merken

Met zorg en passie uitgezocht

CENZAA

Bij Beauty Salon Inthowa werken we met het cosmetica merk Cenzaa

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef het gevoel van rust en welzijn! Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, huidtherapie en wellness combineert. Ervaar zelf de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten. Cenzaa is uiteraard niet op dieren getest, bevat geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen.

Beauty from within:

Onze kracht schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. In de cosmetische branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen en buiten uit ondersteund moet worden. Met Cenzaa werken we volgens de inside & outside visie.

Bag-in-bottle systeem:

Alle producten zitten in een airless verpakking. Hierdoor blijven de hoogwaardige werkstoffen optimaal behouden tot aan de laatste druppel. Veel andere cosmeticamerken verpakken hun crèmes in een pot met schroefdop, waardoor veel werkzame stoffen binnen 24 uur hun werking verliezen. Door het bag-in-bottle systeem bieden we je optimale kwaliteit van de producten voor maximale huidverbetering.

Golden Rose

Het merk dat we gebruiken voor visagie.

Met deze zeer uitgebreide make-up lijn van Golden Rose kunnen we je voor elke gelegenheid laten stralen. Het biedt een hoge kwaliteit, mooie uitstraling en een groot assortiment. Bovendien is het eigentijds en volgt het altijd de laatste trends.

LanEche

Bij Beauty Salon Inthowa werken wij ook met het cosmetica merk Laneche.

De filosofie achter de Laneche producten is gebaseerd op zowel het voeden van de huid, als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Door het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen zoals pro-vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten. De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur en zelfs het huidverouderingsproces wordt vertraagd.

Naast het exclusieve assortiment huidverzorgingsproducten voor thuis biedt Lanèche ook een diversiteit aan hoogwaardige behandelingen aan. Deze zijn geschikt voor verschillende huidtypes met als doel de conditie van de huid naar een hoger niveau te tillen en in top conditie te krijgen.

Phi

Voor het zetten van Phibrows werken wij met het merk Phi

Een hoogwaardige productlijn die beschikt over de meest veilige pigmenten.