Onze merken

Met zorg en passie uitgezocht

CENZAA

Bij Beauty Salon Inthowa werken we met het cosmetica merk Cenzaa

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef het gevoel van rust en welzijn! Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, huidtherapie en wellness combineert. Ervaar zelf de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten. Cenzaa is uiteraard niet op dieren getest, bevat geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen.

Beauty from within:

Onze kracht schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. In de cosmetische branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen en buiten uit ondersteund moet worden. Met Cenzaa werken we volgens de inside & outside visie.

Bag-in-bottle systeem:

Alle producten zitten in een airless verpakking. Hierdoor blijven de hoogwaardige werkstoffen optimaal behouden tot aan de laatste druppel. Veel andere cosmeticamerken verpakken hun crèmes in een pot met schroefdop, waardoor veel werkzame stoffen binnen 24 uur hun werking verliezen. Door het bag-in-bottle systeem bieden we je optimale kwaliteit van de producten voor maximale huidverbetering.

NOUVEAU CONTOUR

Voor permanente make-up behandelingen werken we met het merk Nouveau Contour

Nouveau contour is een toonaangevende naam in de permanente make-upbranche en staat voor het beste onderwijs, hoogwaardige apparatuur en pigmenten en naalden van uitzonderlijke kwaliteit. Alles voldoet aan de strengste Europese normen.

Golden Rose

Het merk dat we gebruiken voor visagie.

Met deze zeer uitgebreide make-up lijn van Golden Rose kunnen we je voor elke gelegenheid laten stralen. Het biedt een hoge kwaliteit, mooie uitstraling en een groot assortiment. Bovendien is het eigentijds en volgt het altijd de laatste trends.

Phi

Voor het zetten van Phibrows werken wij met het merk Phi

Een hoogwaardige productlijn die beschikt over de meest veilige pigmenten.