Massages

Lichaamsbehandelingen

Bij Beauty Salon Inthowa kan je terecht voor verschillende lichaamsmassages met als doel je lichaam te laten ontspannen en je stemming positief te beïnvloeden. Om dit te bereiken zorgen we dat alles hier aan bijdraagt. Zo kies je zelf welke geur- en kleurbeleving je tijdens de massage wil. Geuren en kleuren hebben invloed op ons gevoel en stemming. Elke geur en kleur heeft een ander effect op het lichaam. Je kan kiezen uit vier geuren: Calming, Energetic, Rebalancing en Sweet.

Energetic

Met de licht kleur rood: laat de energie stromen en heeft een stimulerende werking.

Rebalancing

Met de licht kleur turkoois: brengt lichaam en geest weer in balans.

Calming

Met de licht kleur blauw: zorgt voor een ontspannend en kalmerend moment.

Sweet

Met de licht kleur groen: heeft een harmoniserende werking

Hotstonemassage

Met warme basaltstenen en olie wordt er gemasseerd. De hitte en de druk van de stenen dringen diep tot in de spieren door. Het verlicht spanningen en geeft nadien veel energie: heerlijk!!

Ontspanningsmassage

Dit is een uitgebreide massage voor het hele lichaam. Het stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Geniet en ontspan!

Lomi Lomi massage

Tijdens deze massage worden meerdere technieken uit de Hawaiiaanse filosofie gecombineerd met als doel pure ontspanning. Het is een ultieme massage-ervaring voor gezicht, decolleté, nek, armen en rug. Het helpt bij het loslaten van spanningen in het lichaam. Ervaar het zelf!

Total body scrub

Tijdens deze behandeling word je van top tot teen gescrubd met heerlijke zoutkristallen uit het Himalaya-gebergte. Geniet van de heerlijke geuren en vergeet even het drukke, dagelijkse leven! Daarna zal jouw huid zacht aanvoelen en stijlvol glanzen.

zenbehandeling

Deze uursbehandeling bestaat uit een relaxmassage van hoofdhuid, gezicht en nek. Vervolgens een fijn masker dat je huid weer laat stralen. Hierna voel je je weer herboren en kun je er weer tegenaan!!