Beauty Salon Inthowa is na grondige inspectie van de GGD trotse bezitter van een officiële vergunning voor het aanbrengen van Permanente Make-up. Door deze vergunning kunt u er dus verzekerd van zijn dat de Permanente Make-up in onze salon vakkundig en hygiënisch gezet wordt door een uitsluitend gecertificeerde Permanente Make-up specialiste.

Op www.veiligpmu.nl kunt u onze vergunning controleren. Een studio met een vergunning is door de GGD gecontroleerd en voldoet daarmee aan de hygiene en veiligheidsvoorschriften. Dit betekent dat er veilig gewerkt wordt waardoor infecties en besmetting met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitis B en C en HIV, door onjuist gebruik van apparatuur voorkomen worden. Door slechte verzorging en onhygiënische behandeling (zowel door jezelf als door de studio) kunnen wondinfecties ontstaan die schadelijk zijn. Kies daarom voor een veilige studio die goed adviseert over de verzorging van je tatoeage, piercing of permanente make-up na het aanbrengen.

Natuurlijk bezit Beautysalon Inthowa de vergunning om de behandlingen uit te voeren! Voor u en voor ons een prettig gevoel.

 

Logo GGD