Inthowa Permanente Make Up

Wilt u altijd perfect zittende make-up? Bij permanente make-up worden eye-liners of wenkbrauwen aangebracht welke 3 tot 5 jaar blijven zitten! Tijdens sporten, wanneer u uit de zee of het zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt… Uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Eyeliner boven of onder € 170,00
Eyeliner boven & onder € 280,00
Wenkbrauwen (hairstroke) € 295,00

Deze prijzen zijn inclusief nabehandeling!

Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak. Natuurlijk bezit Inthowa uit Den Bosch over alle papieren en vergunningen om permanente make-up op een verantwoorde wijze aan te brengen. Meer informatie over de eisen die de GGD stelt zijn hier te vinden.


VEEL GESTELDE VRAGEN


Wat is permanente make-up precies?

Permanente make-up (PMU) is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Tot op zekere hoogte is PMU te vergelijken met een tatoeage, maar dan wordt het pigment minder diep in de huid aangebracht. Permanent make-up dient ter verfraaiing van de wenkbrauwen en/of ogen.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Voor iedereen die er verzorgt uit wil zien, niet teveel tijd aan make-up wil besteden, het niet meer zo goed kan zien, allergisch is voor make-up, te dunne wenkbrauwen heeft, geen mooi gevormde wenkbrauwen heeft of helemaal niks, geen zwart meer onder de ogen wil hebben of gewoon altijd perfect zittende make-up wil hebben.

Is
permanente make-up pijnlijk?
Dat valt reuze mee! Eyeliners worden van tevoren met een zalf verdoofd. Wenkbrauwen verdoven we indien dat nodig is nadat er al een beetje PMU is gezet. Op deze plaatsen valt het erg mee met de pijn. PMU bij de wenkbrauwen lijkt in het begin op epileren. Bij verdoven met zalf kan altijd, maar is vaak niet nodig.
Hairstroke en eyeliner Beauty Salon Inthowa 2015