Make-Up Workshop

Hoe vaak heeft u niet de verkeerde lipstick gekocht? Of staat u in de winkel en heeft u eigenlijk geen idee welke kleur oogschaduw u mooi staat? Kom dan naar de Make-up workshop van Beauty Salon Inthowa en leer alle kneepjes van het vak!
 
Met een 3 uur durende visagie workshop leert u hoe u het mooiste van uzelf kunt accentueren en uw mindere punten naar de achtergrond kunt laten verdwijnen. Met handige tips & tricks kunt u voortaan zelf de mooiste looks creëren. Natuurlijk krijgt u ook kleuradvies en wordt u op de hoogte gebracht van de huidige trends! In een kleine groep (max 7 dames) heeft u onder begeleiding van twee visagisten een gezellige en leerzame middag. U kunt voor groepen reserveren, maar deze workshop is ook per persoon te boeken. Deze workshop is een echt verwenmoment voor uzelf en daarom erg leuk om cadeau te geven.
 
 
Wat houdt het allemaal in?
-  Luxe visagie workshop van 3 uur
-  Make-up kleuradvies & handige tips
-  Heerlijke hapjes en drankjes
-  Na afloop krijgt u een prachtige 13 delige kwastenset cadeau
-  Prachtig opgemaakt de deur uit
 
  Make-Up Workshop€          55,00Per persoon

Tip!
In samenwerking met Fotostudio Difa is het mogelijk om na afloop een mooie portretfoto van uzelf te laten maken. Hiervoor betaald u € 12,50 extra. U krijgt deze foto per mail aangeleverd.

VOOR EEN SFEER IMPRESSIE KLIKT U HIER!